Batifaçade

logo



Woning en praktijk Dr Vanhoorn

vorige volgende
Architectenbureau Paul...

07 januari 2015

Verbouwing van woning met praktijk waarbij op gelijkvloers structuur zo goed als volledig gebleven is met enkel achteraan een uitbreiding aan de keuken. Het dak is afgebroken en vervangen door houtskelet, afgewerkt met zink.


Dit project werd niet in aanmerking genomen voor de shortlist omdat het niet voldeed aan de voorwaarden. Het moest gaan om eengezinswoningen. Woningen die (bijna) volledig afgebroken en heropgebouwd werden, kwamen niet in aanmerking. De structuur van de oorspronkelijke woning op de voor-foto moest nog herkenbaar zijn in de na-foto na de gevelrenovatie.


Projectgegevens
Straat Halsesteenweg 119
Stad 9500 Ninove
Naam Architect Architectenbureau Paul Kindt

Na


Voor